Simple Guard To Fighting Spammers

Simple Guard To Fighting Spammers

I interest with the site about guard spammers on web or blog. And i try to use it at my blog here. Just information for yours to use it too. Discription : Robots WWW (also called vagrants, spiders, crawlers or robots) are programs that crawl the web pages linked to recover steadily. When a robot spam visit their website, blog, forum, etc., all pages and sites linked to it will search for email addresses.


Now we can fight back against spammer! ( support 64 languages )




All you have to do is link to this page so that every time a spammer's robot scans your page, it will be sucked into this one.



These links you'll be collecting e-mail trap robots sites that are fed with an infinite loop almost false dynamically generated email addresses, mostly in known spammer owned domains! This will make their lists harvested practically useless and no commercial value.


If i wrong about this articles, please confirm me at your comments posting here. Thanks for attention.


Source : http://dhuwuh.blogspot.com/2008/08/simple-guard-to-fighting-spammers.html



Related Posts by Categories :


19 comments:

Nara said... on August 17, 2008 at 10:47 PM  

wah ternyata kalau udah ngelink kesini "spam" bisa rontok kabeh yah kang..hehehe..btw link blognya yang ini sudah saya pasang kang dari kemaren - kemaren..kalau belum link yang mana yah kang..??bingung wes saya kang..mohon petunjuknya..hehehe..wah bakalan sukses nie kayanya untuk blog yang ini

firdaus said... on August 18, 2008 at 2:29 AM  

tep manteb kalo gitu..

jadi nanti dapet list spam robot juga kan bro, atau gimana?.. he..he.. rada pusing sebenernya. :)

Admin said... on August 19, 2008 at 10:11 AM  

Ini kan solusi dari pada kita menginstall spam bot di blog kita, ya semoga dengan kita hanya menasang widget ini spma pada kesedot ke mesin si-empunya si pembuat anti spam ini mas.

Menurut sejarahnya sih jika email blog kita dan email blog teman2 yang nge-link diblog kita kan ntar akan di spam oleh robot2 spam, mungkin dengan petunjuk dan arahan dari penyedia pengalih/penyedot robot spam akan mengalihkan atau menyedot email2 spam yg mengarah ke blog kita, apabila kita memasang jebakan yg telah disarankan mas.
List spam bot mungkin kita tidak dapet, karena report-nya hanya si empunya yg tau.

Saya sih ngecek email saya terus, ternyata insya allah alhamdulillah email2 spam yg dulu sering muncul dan tdk berguna seperti menang lotre dll udah gak muncul lg, tp gak tau lagi klo spammer2 ubah trik nyepam :D

Terimakasih banget.

mochal said... on August 19, 2008 at 2:03 PM  

kayanya menarik nih boz ada bahasa indonesianya ga blog ente kalau ada ane mampir ke situ aja. nice info bro

Anonymous said... on April 19, 2009 at 4:21 PM  

Clear your computer of all the same bugs.
When you are searching for antispyware there is one that you can always depend on, it’s called Search-and-destroy Antispyware. The antispyware solution from Search-and-destroy can provide you with a scan that can find and clear your computer of all the same bugs that the more expensive scans can a much lower price. You can’t beat that, keep your computer running great for less. Visit their site at http://www.Search-and-destroy.com to download this scan and get all the benefits it has to offer. If you’re like me, it will be the best decision you made in a long time.

Blogger Indonesia said... on July 26, 2009 at 4:44 PM  

Wah, boleh dicoba nih.. Coz robot spammer juga sering ngabisin benwit hosting juga..

Mengembalikan Jati Diri Bangsa said... on August 17, 2009 at 4:53 PM  

wah, ada plugin kayak gini kok aku nggak tahu yah? Tararengkyu mas telah ngasih informasi yang insya Allah sangat membantu sekali.
Sukses yah.

Septic Tank BioFit said... on February 15, 2014 at 8:30 AM  

Septic Tank BioFit adalah Septic Tank Modern dengan BioTechnology tinggi dan ramah lingkungan, dengan menggunakan Sistem Biological yang dilengkapi dengan Media Cell ganda yang berfungsi sebagai filterisasi dan pengurai dari limbah domestik menjadi air yang layak buang. Sehingga limbah yang sudah di Proses dengan Sistem Biological menjadi cairan yang tidak berbau,tidak menimbulkan pencemaran dan ramah lingkungan .

Keuntungan menggunakan Septic Tank BioFit adalah :
1. Septic Tank Biofit Tidak Akan Tersumbat Atau Penuh
2. Septic Tank Biofit Ramah Lingkungan
3. Praktis Dalam Pemasangan Dan Hemat Waktu
4. Dilengkapi Dengan Filter & Media Cell.
5. Tidak Mencemari Debit Air Dalam Tanah
6. Dilengkapi Tube Disinfektan
7. Dapat Diletakan Berdekatan Dengan Sumur
8. Pembuangan Limbah Bisa Langsung Dibuang Ke Saluran Umum
9. Ukuran Septic Tank Dapat Disesuaikan Dengan Kapasitas Pemakai.

Hubungi kami :
SARMIDI ONG
Sempati : 0813 1656 0977
Pro XL : 0877 33 800 900
Flexi : 021 - 46 200 300
Phone : 021 - 5596 3698 ( Hunting ).
Fax : 021 - 5596 3527
E-mail : biofit.ipal@gmail.com

Post a Comment

"Using DOFOLLOW System. Pease don`t SPAM!!!"

Thanks To Comment My Articles. God Bless You People.

Add to Technorati Favorites

Technorati Ping To Your Blog
Including Yours E-Mail Address To Subscribe New Tricks