Website Speed Test Tool

Website Speed Test Tool

How capacities of rest a server website and speed of your website Herewith we can management and control our site. So that can avoid problems concerning capacities and speed which have and will be used.























Website Speed Test : Enter each address on a new line (Maximum 10)




(eg. dhuwuh.blogspot.com)












Source : http://dhuwuh.blogspot.com/2008/11/website-speed-test-tool.html



Related Posts by Categories :


42 comments:

dJumTKS Weblog said... on May 24, 2010 at 12:27 AM  

wahhh blog saya dicheck kok size nya jadi Error, load time&speed =0...ada apakah ini ?..hehehe :-)

Blogger Pemula said... on November 3, 2010 at 10:37 PM  

Wah..trims sudah terbantu..ternyata blog saya lumayan cepat diakses. hehehe :)

Regards. Blogger Pemula

web design southampton said... on November 26, 2010 at 3:32 PM  

Great tool,
It really helps to know about website's speed.
Thanks for sharing here about this.

Joomla Web Development said... on May 18, 2011 at 12:40 PM  

Yes, good information you guys have here. I always prefer to read good quality contents and I think I have found it on your post here. Thanks!

Ecommerce website developers said... on May 18, 2011 at 12:47 PM  

I am glad to visit your site and read this post. This post gives the light in which we can observe the reality and it is very useful one and gives in depth information. thanks for this sharing this article.

wicker said... on May 19, 2011 at 9:24 AM  

Size web saya 40.74, load time 3.24, dan average 0.08... Segitu bagus tidak ya? Moga saja sudah bagus karena kalo bagus speed loadnya..., dapat cinta dari om google...

website registration said... on July 8, 2011 at 7:00 PM  

Good blog! I actually love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made.

web domain registration said... on July 11, 2011 at 2:02 PM  

I am glad to visit your blog.. I found this post is really useful one. I appreciate for sharing it and hope you keep updating it frequently.

Rina As said... on August 17, 2011 at 6:09 AM  

Terima kasih, mau dicoba nie.. semoga saja memuaskan hasil speed-nya

Android developers said... on August 22, 2011 at 6:40 PM  

I agree with your Blog and I will be aback to analysis it added in the a future so please keep up your work. I likes your content & the way that you write. because it actual absorbing , already to apprehend this accessories and it makes a acceptable impression.

Yahoo Store Developers said... on November 22, 2011 at 2:14 PM  

It's really amazing and informative post. It's very useful for every people so i am thankful to you for sharing such a helpful knowledge with us.
- yahoo store developers

Jasa SEO Profesional said... on January 10, 2012 at 1:24 PM  

Tools Yang menarik, kita bisa tahu rata - rata speed load website. semakin cepat semakin bagus, apalagi kalo untuk kepentingan SEO.

salam kenal :D

obat migren alami said... on June 6, 2012 at 10:46 AM  

wahh boleh juga tuh gan ane coba, mudah² berhasil dan sukses dahh

ZOPRAN MOBILE BLOG said... on October 10, 2012 at 8:26 PM  

blog saya setelah di test dapetnya:
86.86 KB 0.17 seconds 0 seconds

berat gak ya?

taruhan bola said... on January 18, 2013 at 11:09 AM  

awalnya saya ga ngerti pakenya eh tapi berhasil gan. makasih banyak:D

Ubud Bali said... on March 24, 2013 at 5:35 AM  

Thank you for this useful info, this is something I've always wanted to know, good job..

klik iklan dapat uang said... on October 3, 2013 at 9:42 PM  

wah mantap banget informasinya saya langsung coba nih.. thanks..
kereenn banget pokoknyaa

cara memperpanjang penis said... on April 6, 2014 at 1:46 PM  

Extender jilq adalah cara memperbesar dan memperpanjang penis terbaik.
memperbesar penis menggunakan extenderjilq sangat mudah, cepat dan aman.
anda tidak perlu cape mengurut seperti produk2 teknik urut arab yg dijual oleh website2 yg lain.

info lengkap silahkan kunjungi:
www.extenderjilq.com

waste water treatment indonesia said... on March 11, 2015 at 11:01 AM  

test kecepatan website ini menggunakan mesin apa ya? soalnya biasanya saya pake langsung dari google yang kuat untuk menganalisa website saya yang penuh dengan informasi waste water treatment alias pengolahan air di indonesia.

www.marketing.co.id said... on April 2, 2015 at 11:50 AM  

barusan saya cek website marketing saya kok lemot ya diakses, kira-kira gimana ya supaya websitenya cepet diakses gitu?

www.avantguard.co.id said... on April 14, 2015 at 10:42 AM  

hasil test nya website AvantGuard cukup memuaskan kalo pakai komputer saya, kalo dari komputer lain gimana ya? soalnya agak kepikiran dengan adanya banner besar pvc roof di halaman home gitu.

paket toko online said... on April 20, 2015 at 11:21 AM  

selain untuk melakukan tes kecepatan loading sebuah website atau toko online, apakah tools ini juga dapat digunakan untuk mempercepat waktu loading tersebut?

AFI Tour said... on April 25, 2015 at 5:42 AM  

makasih masih bisa di pake ni tools nya buat bikin cepet webnya

Post a Comment

"Using DOFOLLOW System. Pease don`t SPAM!!!"

Thanks To Comment My Articles. God Bless You People.

Add to Technorati Favorites

Technorati Ping To Your Blog
Including Yours E-Mail Address To Subscribe New Tricks